McCat Followers

Friday, October 14, 2011

Update blog.....urmmmmmmm

Gwe busy wat writing thesis dan menghead bangingkan kapla gwe dgn project master gwe
so natijahnya....blog gwe terabai
relaxx....nnt ada masa maybe next week gwe update kaw2 ok
by day way perkenalkan kucing baru gwe
namanya McCat Lion
Gwe baru adopted last sunday...boipren gwe iaitu McWeirdo yg cari kat petfinder.com n dia mau belikan utk gwe
hokey rasa mcm gedik plak bila ckp pasai boipren...tp ini fact oret...
murah owner dia bg RM250..owner dia ckp dia dah terlampau byk kucing...

McCat Lion...gojeskan

wuh? knp tibe2 McWeirdo nk bg kucing? sbbnya gwe asyik citer pasai kucing nama chiko milik sorg customer gwe (tgk chiko kat cni) n gwe asyik berangan nk ada kucing mcm lion (tebiat tetibe)

so McCat Lion pon menjadi family baru gwe...papanya (McWeirdo) sgt pilih kasih pada dier, hari2 tnya pasai McCat Lion...McCat lain xda pehduli pown...hahahampes

McCat Jr. and McCat Twin mula2 x suka McCat Lion tp lelama McCat Twin dah blh trima but McCat Jr. still agak cengis tp mereka xda la smpe gado2 pon.
Ironiknya McCat Lion suka sama McCat Jr n McCat Twin tp suka blasah stray cats yg kdg2 menceroboh rmh gwe...

McCat Jr. n McCat Twin yg main berdua n xmo main sama McCat Lion...so dier just tgk ja hahaha

Ptg2 klu menyempat gwe bawa McCats bermain kat tepi rmh oh ya McCat Lion ni sblmnya indoor cat so dia sgt teruja blh dpt jenjln diluar

Today gwe bw McCat Lion p vet sbb dia xmo mkn sgt..gwe ingat dia x suka mkn Friskies sbb owner dia bg brand lain..but even gwe bg mknn yg owner ada bg b4 this pon dia mkn 4-6 bijik ja...so gwe pkiq dia stress kot tuh yg bw ke vet agr vet bg ubat selera mkn. Tp ruhpernya dia kene ulcer kat gusi...well vet kata bg mkn ubt seminggu then mai lg utk check dah okey ka tak...tp td pas blik vet McCat Lion dah blh mkn ckit2 wet food yg gwe bagai...

McCat Lion kat dlm keta odw blik rmh dr vet


Huhu gwe sgt superb bertrimas kasih kpd McWeirdo terchinta coz belikan superb adorable cat ini
gedik bkn...tbe2 blog ni menjadi blog pompuan yg gedik citer pasai boiprennya ahahaha

1 comment:

meowwmania said...

comel la McCat Lion nih, bolat muka dia...

cepat sembuh yer Lion :)

Post a Comment