McCat Followers

Saturday, August 6, 2011

Gwe mau cari Doremon kat sini!

Ada satu pulau yg x glamer kat jepun..tp sbb nk glamer org2 tua disana menternak kucing so pulau itu pon glamer dgn dikenali sbg pulau kucing..bijak sungguih org2 tua itu muahahaha gwe dpt tau pasai pulau kucing ni dari blog kami sayang kucing. Sgt teruja ok bila nengok...so gwe rasa tmpt ni paling sehwai utk peminat kucing yg mau beristirehat cuti22 coz sini ada byk kucing, view dia pon chantik and jauh dr sesak2 bandar...

Check it out pasai pulau ni kat blog kami sayang kucing---> Klik ni laju2 nnt dpt p page ini laju2!

Akan tetapi gwe rasa sbnrnya ini ialah tmpt doremon..kan ada citer dia ada p tmpt planet kucing..sbnrnya ini lah planet kucing tuh..tp sengaja reka2 citer kununnya org2 tua kat sana yg ternak kucing byk2 coz nnt kantoilah doremon ada kat situ n nnt rahmai org cari dia






Doremon!!!!!!!! tggu gwe datanggggggggg mau pinjam poket hang



..


..


1 comment:

salleh kucing said...

best jugak tempat tu...

Post a Comment