McCat Followers

Sunday, April 10, 2011

The cats are not GAY!

Hari ni hari Sunday...gwe lama x update blog...jgn slhkn gwe...salahkan blog lain yg gwe rs best baca smpi gwe lupa pd blog gwe...ahahahha....ni gwe update tp dgn info ckit r...gwe tringat pasai ni sbb gwe nmpk manusia songsang kat hotel gwe tdo dis weekend...gwe tmn member gwe yg ada workshop kat cni...mmg slalu la gwe ikut dier pon klu weekend dia ada workshop, seminar pe2 la. tp kami bukan lesbian ok..x mcm lelaki muscle yg baru gwe nmpk kat lif hotel td nehh....muscle beb....tp pakai lap lip lap...sgt GAYYYYYY.....mmg depa gay pon..tgk dah tau...so entry gwe kali ni sempena gay versi kucing
Ini bukan lucah

pernah x korg nmpk kucing jantan mounting on kucing jantan lain? mesti ada yg pernahkan...ok biasa yg me'mount tuh ialah kucing jantan yg gagah perkasa or dominan d kawasan tuh manakala yg di'mount' tu ialah kucing jantan yg hmpir or br baligh or yg jenis lembik. mesti korg ingat depa gay kan ahahahha.....well that's not true..THE CATS ARE NOT GAY!!!!

Apa yg terjadi ialah kucing jantan yg lebih dominasi itu terancam dgn kehadiran kucing yg baru baligh itu, apabila kucing jantan itu baligh dia akan menghasilkan bau 'maskulin' (ahahaha) hasil dr secondary sexual developmentnya. Maka kucing jantan dominan akan cuba mengusir kucing jantan yg br matang itu. Mounting behavior yg terjadi adalah salah satu aggressive behaviour yg berlaku disbbkn area kwln aggressive behaviour adlh bersebelahan dgn area kwln sexual behaviour di otak. so no wonder terjadinya mounting behaviour ketika berlakunya aggression. so depa not gay ok...jgn fitnah kucing depa ahahahah....so klu nk solve masalah ini biasanya ialah dgn melakukan pemandulan pd kucing tersebut.

p/s: ingat gay ialah pilihan bukannya takdir. slmtkn diri anda dr pengaruh gay. sy anti gay

2 comments:

azwin nalisa said...

sy pongggg...sy anti gay ngan lesbian.wahahahaha

Dude Mohd Iqbal said...

mana hang tau kucing tak gay? diorang takkan nak bikin projek intimasi depan orang ramai, lagipun, gua sediri pun tak bley bayangkan apa jenis posisi bagi golongan kucing gay ni. Nanti gua google kucing gay untuk cari info dan fakta

Post a Comment