McCat Followers

Wednesday, March 30, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Gwe pada mlm ini mmg hot krn sorg member tlh bikin gwe hot tp tuh xda kne mengena dgn entry neh...pendek kata gwe masuk entry sbb mcm sehwai ja mau join..biasa gwe x kan join pertandingan kucing terchantik ka..tercun ka..terchumel ka..sbbnya kucing gwe bkn jenis cun2..biasa jew sbb gwe bela depa krn prasaan syg n kesian semata-mata. Sbb tuh kucing2 yg gwe bela semuanya x cun sbb biasa xda org hdkkan kucing x cun kan so gwe la jew yg amik ahahahha....tp for entry ini syaratnya ckp mudah...gwe x yah cer..citer blik la..gwe just copy paste ja syaratnya..senangkan ahahahha


SYARAT DAN PERATURAN

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun   kedai rostam tukang jait.
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

plagiarism tidak akan di layan;P

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011

Gwe baru ja follow blog ni, nmpk iklan contest ni melalui fb pemilik blog ni ahahah..per2 pon gwe bg  pic trademark McCat and McCat Jr. yg ada kat blog ni jew la....ahahahha

Gwe bg dedua pic McCats' gwe ni..kang depa kata gwe pilih kasih plak ngeuahahahahha




No comments:

Post a Comment