McCat Followers

Friday, January 14, 2011

McCat jr sdh mula tunjuk taring

Ingat x my 1st entry about McCat Jr. time 1st time I jmpa dia kat restoran village view...ah-haaa...masa 1st jmp dia, layan dia main lembut ja..dia gurau..xda ganaih pon...dan..dan ni... hamboitttt...tgk la pa jadi kat tgn gwe ni

Td b4 p dinner mau gurau2 dgn McCat Jr. pastu terus kuar p kedai mamak. time nak order milo panas terbaek baru r prasan ado calar kat tgn. mmg dia ni sejak dua menjak di semakin aktif dan membrutal...aura dari dlm ku mengatakan McCat Jr. akn membeso menjadi kucing yg nakal lg kehji mcm former Mccat..muahahaha

3 comments:

sicomot-comel said...

ciannya dia kena cakar kucing!!
gi opistal yokKk...haha

McCat said...

aiyakk sicomot...klu p spital doktok mesti ketuk kapla sbb ngegade cakar ckit dah mau p spital ahaha

iPai said...

uhuh ... dulu masa kecik2, banyak je kene cakar macam tuh .. jangan lupa basuh dengan sabun detol ye ..

Post a Comment