McCat Followers

Friday, January 21, 2011

Ginger...it's err...it's kucing halia? ahaha meh layan video org kaco kucingnya tdo

Ok...meh layan kucing tdo kene kaco..nama kucing ni Ginger..dlm bhs melayu standard maknanya halia..so kucing ni ialah kucing halia...maybe dia suka mkn halia..xpon berbau halia..err xpon bdn dia leh tumbuh halia..ahaha..merepeks ja...

Video ni dikirimkan oleh cik Fatihan klu nak kenal p la blog beliau (klik cinihhh)..tp yg lelaki jgn lelebey kenal sbb dier ni tunangan org.. (im not stalking her ok..mmg ado kat blog tuh..nengok ler sdiri ahhaha) klu nak ngorat hah..ngorat jew gwe sbb gwe single..nguahahaha poyosss...x leh blah


Hahaha...cian Ginger kene kaco..menyahut x redho...mesti tensen muhuh..but xnmpk muka Ginger coz gelap ahaha..maybe cik fatihah leh gv more picture of him (him or her? ahahaa) anyway thanks to Fatihah for the video....(=^_^=)Y

So if anyone willing to share anything bout their cat can email me at meowpinkly@yahoo.com

3 comments:

ketawariang said...

thanks Mccat! hehehe... panjang lebar jugak post untuk Cik Ginger saya ni eh.... :)

Nak berkenalan? boleh jek... hahaha...no feeling2 je la... ape ilmu yang ade,kite share kan...

Nama dia diberi oleh my sister-in-law-to-be... pernah bagi nama Lily tapi kucing ni x layan... panggil ginger baru nak layan... tu yang namanye Ginger tu... hehehe

Ginger yang xpuas hati kena kacau tido.... gelap sbb kalau on lampu dia terjaga... huhu... tu yang gelap... sorry... ada few videos lain lagi...

McCat said...

wahh hbt la Ginger..nak tito pon mesti bersyarat lampo perlu ditutup ahaha so i guess dia iala female..coz u said initially to put her name lily kan :)

Woofer Storm said...

datg nak ngurat kat sni la.hehheee

dah lama tkde kucing,tringin nak jaga tapi mood mls pun ada...

follow kat cni^^

Post a Comment