McCat Followers

Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG


A strategy utk memperkenalkan blog I ni pada org lain ialah salah satunya menceburkan diri dlm segmen2 Mr Ben. Tp agk lama gak x join. Bukan apa, mmg trafik blog I akan mencanak bila join. Cuma yg membuatkan I x happy ialah org viem my blog just as one of candidates of segmen2 Mr.Ben. Not truely utk membaca entry2 I. Of course la blog I ni byk kekurangannya. Blh dikatakan still budak hingusan lg ahaha...maybe I kene more kreatif dlm penyampaian penulisan utk blog I ni. well, apa pon tujuan utama I ialah utk berkongsi pengetahuan mengenai kucing. Lgpon x rahmai org yg truely minat kucing kan. ahaha...anyway, ada byk lg d luar sana blog2 kucing yg seronok dilayari...dan mereka2 la yg I slalu menyemak kat blog depa...ye la kami minta benda yg sama so x salah saling berkenalan ye x? so utk segmen Mr.ben kali ni ialah bloglist. perkara yg perlu dlakukan ialah


  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?


    Dalam sehari at least 1 entry yg I update...sbb biasanya I amik masa gak utk search resource2 mengenai kucing2 sbb xkan la nak membuta tuli copy paste dr artikel n blog org lain ye x?

    So far I dah ada 41 posts ja and still keep on going. Knp minat berada bloglist ben ashaari? sy gwe peminat dia kah kah kah..apa salah ka aahahahah

    klu blog I popular nak wat apa? wat bodo rrrr...nk wat pa lg...anyway I ni low profile gak org nyer...so xda la nak mencapap propa ka ..xda maknanya...klu pon btoi2 dah popular..mau mengebestkan gaban lagi blog2 I so semua org sgt syok membacanya ahahahha

No comments:

Post a Comment