McCat Followers

Thursday, December 30, 2010

Cer...citer..cer..citer...pasai me n my life with cats

mau cer..citer..cer.citer (pengaruh hantu kak limah sungguih)...me ni suka bangat sama kucin..sejak zaman menjadi zigot dlm perut ibu ku...masa zmn2 muda remaja kulit tegang tnpa kedutan misae dulu2 me telah bela rasa beratus kucin lew..semuanya yg asalnya d kutip o dtg menumpg d rmh atau hasil persetubuhan d luar nikah (hehe~) d kalangan kucin2 itu..dulu member2 sekolah slalu dok suh me cer..citer..pasai kucin2 me tuh sbb each kucin has their own character n history yg unik...al-kisah sbb dah terlampau byk sgt kucin yg d bela dlm satu masa...hbis dah idea mau beri nama pada kucin2 itoo...hitam, putih, belang, tompok..perhh bis dah semua koleksi common name kucing tempatan dah me pakai utk menamakan depa2 tuh...alternative nya krn takala teenager ku gemar akan artis2 hollywood...so guna pakai la nama2 depa kan..x yah nk sakit kapla dok pkir nama2 unik utk mengkema..maka ada la britney spears, christina aguilera, marcy gray, justin dan x lupa gak sbb ada musim WWF aka WWE skrg ni so adalah undertaker, the rock dan bebagai lg...syok gak bela kucin ni....depa byk telatah klakor2 blake...tp ada gak lecehnya d mn yg jantan gado sana sini, betinonya dgn penghasilan ank luar nikah yg success, berak kencing ikut kapla depa bg kucin yg x da kesedaran sivik.....well ni citer zmn2 me sekolah dok rmh r..so aktiviti menternak kucin ni mmg marvelous..bila masuk matrik ja...satu persatu kucin2 me mati n menghilgkan diri...tp kat matrik lain plak jadinya...kat saner me merembat kucin lecturer dan menamakannya Fuad...Fuad tuh menjadi kucin yg glamor d blok kediaman me...sapa x kenal Fuad yg samseng tahi kucin tuh...dgn aku2 skali dia ngap! bis matrik Fuad ni pon ku rembat bw ke kmpg halaman...mmg time tuh huru hara gak la..sbb rmh dah sedia ada dgn dominan male cat...so pilihan raya kecil kawasan kediaman me d perbaharui d mn Fuad menang kerusi terbanyak...maka bermaharajalela lah beliau...klu kat Universiti plak....me x bela mana2 kucin..sbb 1st year ada roomate yg x gemor kucin..ye la xmo la bikin hal sama org yg menci kucin...tp ada la me bg mkn kucin2 yg berkeliaran d kolej....2nd n 3rd year makin rancak me beramah mesra dgn kucin2 d kolej...ye la apa la hidup tnpa kucin...and skrg ni ...bila dah tinggal d rumah sewa...baru lah bela kucin blik..tuh pon sekoq...sbb x mampu nak tanggung bebyk kucin...yg sekoq ni namanya McCat...



Ini McCat me yg gagah..ece..ece..dia layan dumbell 8 pounds gihtu


kucin yg asalnya mana dtg ntah...tibe2 muncul kat sekitar rmh me..masa tuh umurnya baru around 3-4 months...muka sengal2 ja..dlm hati apo ko pelik nye muke mike ni..kucin spesis apa la...cian punya pasal bela la...alih2 bila McCat ni dah membeso hensem plak ahakss...beshnya dia ni..dia ni suka main kejo2 n nyorok2 dgn me...so ada la penhibur hati di kala sepi..x gitu...so skrg ni hope financial me makin marvelous...blh la tmbh koleksi kucin22 muahahah

No comments:

Post a Comment